Reinigen van huizen


zuiverenVermoeidheid, zonder aanwijsbare reden. Een negatief gevoel of u aangevallen of bekeken voelen. Een drukkend gevoel op uw lichaam. Niet prettig in uw vel voelen, niet prettig in uw huis voelen. Het valt op dat er veel verkeerd loopt. Dit zijn maar een paar kenmerken van sferen en energie├źn die niet in uw huis thuishoren.

Ook kan het goed zijn om na een verhuizing de nieuwe woning op deze wijze eigen te maken, zodat u zich thuis kunt voelen. Dan maakt Hans het huis vrij van de energie die bij de vorige bewoners hoort. Soms is er ook energie te voelen in nieuwbouwwoningen; als er iets is gebeurd op of onder de werkvloer van de bouw dan is dit te voelen. Ook deze energie is energetisch te reinigen.

Wilt u van deze gevoelens af of rust in uw huis ervaren, dan is het mogelijk om een consult op locatie aan te vragen. Hans komt dan bij u thuis om uw huis energetisch te reinigen.

Meestal volgt er een healing nadat het huis weer vrij is van negatieve energie, sferen of entiteiten. Dit is vaak een chakra-healing, omdat de energie blokkades opwerpt tussen de chakra’s onderling.
Deze blokkades worden weggehaald, zodat er weer verbinding kan ontstaan in het lichaam en in de auralagen, waardoor nieuwe energie en levensvreugde meer ruimte krijgen.

Voor vragen en of een afspraak: info@angellight-healing.nl
Telefoonnummer: 06 – 20872877